ZataženoPraha11°
Palmer šokoval čtyřmi góly za poločas, Souček zařídil West Hamu remízu5Foto© sport.aktualne.cz

Palmer šokoval čtyřmi góly za poločas, Souček zařídil West Hamu remízu

, 9 novinky, 3 zhlédnutí

Do čela tabulky se po výhře 2:1 nad Wolverhamptonem o bod posunul Liverpool, který tak využil remízy Manchesteru City na hřišti Newcastlu 1:1. Poprvé v ligové sezoně vyšel gólově naprázdno kanonýr Erling Haaland, který v prvních pěti zápasech nasázel deset branek. Bodově se na obhájce titulu a přespříštího soupeře pražské Sparty v Lize mistrů dotáhl Arsenal, byť nad Leicesterem zvítězil 4:2 až po gólech v nastavení.

West Ham propadl v úplném úvodu a už po 37 sekundách poslal domácí do vedení Mbeumo. Brentford otevřel v první minutě skóre i v předchozích dvou zápasech a potřetí za sebou to dokázal jako první v historii Premier League. Na hřišti Manchesteru City (1:2) 14. září skóroval Wissa již po 22 sekundách a před týýdnem se Mbeumo trefil po 23 sekundách při další porážce na hřišti Tottenhamu (1:3).

Ani tentokrát to na vítězství nestačilo. Postaral se o to v 54. minutě Souček, který poprvé od 17. srpna v Premier League odehrál celé utkání. Jeho reprezentační kolega Vladimír Coufal naopak podruhé za sebou zůstal v lize mezi náhradníky.