SlunečnoPraha26°
ŽIVĚ: Hokejová extraliga Třinec – Sparta3Foto© sport.ceskatelevize.cz

ŽIVĚ: Hokejová extraliga Třinec – Sparta

, 11 novinky, 3 zhlédnutí

Po úvodní várce zápasů pokračuje základní část extraligy dalším hracím dnem, ve šlágru druhého kola se střetává Třinec se Spartou. Zatímco Slezané vstoupili do nové sezony porážkou v Plzni (1:3), Pražané si doma poradili s českobudějovickým Motorem (5:2). Lépe začali domácí Oceláři, které poslal do vedení Martin Růžička, brzy však srovnal Vladimír Sobotka a na 2:1 pro Spartu upravil Filip Chlapík. Přímý přenos utkání týdne sledujte v rámci Buly hokej živě na ČT sport a ČT sport Plus.

Kometě se v úvodu sezony nedaří

Druhý zápas, podruhé bez vstřelené branky. Brněnská Kometa marně čeká na první gól v sezoně, tentokrát si vylámala zuby v Karlových Varech a podlehla 0:4. Výhru Západočechů řídila dvojice Ondřej Beránek a Jiří Černoch, oba si připsali gól a nahrávku. Brankář Dominik Frodl zaznamenal premiérovou nulu po letním příchodu z Pardubic. Energie má ze dvou zápasů nového ročníku šest bodů.

HC Energie Karlovy Vary – HC Kometa Brno 4:0 (1:0, 1:0, 2:0)Branky a nahrávky: 8. Černoch (Hladonik, O. Beránek), 28. O. Beránek (Černoch, Hladonik), 47. Jiskra (Gríger, Kangasniemi), 51. O. Procházka (O. Beránek, Černoch). Rozhodčí: Sýkora, Šindel – Brejcha, Gerát. Vyloučení: 8:5. Využití: 2:0. Diváci: 4527.