PŘÍKLEP EXTRA: Historický neúspěch hokejistů na MS rozebírá Alois Hadamczik s experty© sport.cz

PŘÍKLEP EXTRA: Historický neúspěch hokejistů na MS rozebírá Alois Hadamczik s experty

, 4 novinky, 7 zhlédnutí

Před rokem čeští hokejisté slavili bronzové medaile, na letošním mistrovství světa však přišlo kruté vystřízlivění. Český tým se prezentoval herním projevem, který nebavil, a když se přidala zranění tahounů týmu, kteří nemohli na MS pokračovat, výsledkem bylo nepovedené vystoupení. „Mistrovství světa se nepovedlo. Výkonný výbor bude žádat trenéra o vysvětlení, proč chyběla kreativita, odvaha, vůle a bojovnost. Na základě toho výkonný výbor zaujme stanovisko," vyťukal Hadamczik na svém twitterovém účtu.

V PŘÍKLEPU EXTRA pak svá slova dopodrobna rozebral. „Jsem přesvědčen, že nemáme horší hráče než Lotyši než Němci. Ale nezapálili jsme jejich srdce, aby měli víc důvěry v sami sebe. Nebylo to úplně tak, že by chyběla bojovnost, jak jsem napsal," říkal Hadamczik.

„Osmé místo, to se neposlouchá dobře. Mistrovství se ním nepovedlo, ale musíme to přijmout a poučit se z toho. Byl bych rád, kdyby se umístění i samotná hra zlepšila. Nemyslím se ale, že je to odraz českého hokeje. Extraliga není špatná, má velkou hodnotu v Evropě," tvrdil šéf svazu.