ZataženoPraha12°
Zřejmě jsem měla koronavirus, sdělila Greta Thunbergová3Foto© echo24.cz

Zřejmě jsem měla koronavirus, sdělila Greta Thunbergová

, 5 novinky, 2 zhlédnutí

Což tedy nechápu, jak se mohla nakazit koronavirem. Podle knihy její matky přeci Gréta vidí pouhým okem, jak se krajinou valí molekuly CO2. Je tedy naprosto absurdní, že by mohla přehlédnout virus, který je mnohem, mnohem větší než molekula CO2.

Prý se nakazila v Bruselu.

Takže možná přehlédla koronavirus, který se k ní přiblížil, protože slzela při svém proslovu o všech těch nebohých rostlinkách, které v celé historii této planety a ve všech zemích světa potřebují ke svému životu CO2 a čím více ho je, tím lépe rostliny prospívají, jenom ve Švédsku v oblasti, kam dohlédne Greta z okna, to je naopak a CO2 tam rostliny hubí rychleji než napalm.

Případně koronavirus přehlédla, když zrovna seřvávala poslance Evropského parlamentu. Ti jí následně odměnili bouřlivým potleskem, protože mají masochistické sklony. Nebo jsou retardovaní. Takže vlastně asi byli šťastní, že tam mluví jim rovná. Koneckonců, oni sami taky umí jen ostatní buzerovat a prudit a nezvládnou dělat nic užitečného. Takže si poslanci s Grétou bezvadně rozumí.