ZataženoPraha11°
Voráček režíroval výhru Philadelphie nad Rangers1Video© sport.ceskatelevize.cz

Voráček režíroval výhru Philadelphie nad Rangers

, 5 novinky, 3 zhlédnutí

Jakub Voráček se postaral třemi body za gól a dvě asistence o vítězství Philadelphie v sobotním přípravném utkání před novým ročníkem NHL nad New York Rangers 4:1. První gól v dresu Los Angeles vstřelil Martin Frk, který přispěl k výhře nad Vancouverem 7:5. Po zdravotních potížích nastoupil premiérově ze Toronto gólman Michal Neuvirth, který je na kempu Maple Leafs na zkoušce. Chytal prvních čtyřicet minut duelu v Buffalu a inkasoval dvakrát, domácí Sabres nakonec vyhráli 5:3.

Voráček, který se chystá s Flyers na start NHL v pátek 4. října v pražské O2 areně proti Chicagu, byl u obou branek v první třetině. V 19. minutě asistoval u přesilovkového gólu Jamese van Riemsdyka a za 92 sekund Kevin Hayes tečoval střelu třicetiletého kladenského odchovance za Igora Šesťorkina. Ve 46. minutě pak Voráček v přesilové hře ranou z pravého kruhu zvýšil na 4:0.

Frk bodoval i ve druhém startu v dresu Kings, s kterými po skončení smlouvy v Detroitu uzavřel roční dvoucestný kontrakt. V úterý přispěl při premiéře asistencí na výhře na ledě Arizony 4:1 a nyní v Salt Lake City proti Vancouveru ve 49. minutě zvýšil náskok Los Angeles na 6:4. Do úniku jej vyslal Alec Martinez a Frk vyzrál na gólmana Richarda Bachmana.