PolojasnoPraha26°
Krejčí hrál koncovku proti Minnesotě, Atlanta ale těsně prohrála3Foto2Video© irozhlas.cz

Krejčí hrál koncovku proti Minnesotě, Atlanta ale těsně prohrála

, 4 novinky, 1 zhlédnutí

Atlantě s Minnesotou se vracejí zraněné hvězdy. Za Timberwolves po osmnáctizápasové absenci nastoupil Karl-Anthony Towns. V dresu Atlanty pak podruhé po šestitýdenní pauze naskočil Trae Young. A podle očekávání jeho návrat sebral minuty českému reprezentantovi. Toho dokonce trenér Quin Snyder nechával celý zápas sedět na lavičce, ale sedm minut před koncem udělal překvapivý tah, když za vyrovnaného stavu stáhl ze hřiště opory a nechal utkání dohrávat náhradníky.

Atlanta už se nemohla v tabulce posunout, věděla, že půjde do předkola play off z desáté příčky a čeká ji souboj v Chicagu, Snyder si tak otestoval, jak hráči z lavičky budou hrát pod tlakem bez podpory hvězd Hawks.

Krejčí se snažil tým táhnout, nájezdem a vzápětí trojkou poslal svůj tým do vedení 98:96. Pak ale čtyři své střely minul včetně trojky 14 vteřin před koncem, kterou mohl skóre vyrovnat. Dvakrát ho při nájezdu zblokoval jeden z nejlepších obránců NBA Rudy Gobert. Krejčí měl i dvě hezké asistence, nejprve zadovkou a poté 20 vteřin před koncem přihrál spoluhráči na smeč.