Hřibův náměstek Hlubuček má koronavirus, do karantény musí až 40 lidí2Foto© zpravy.aktualne.cz

Hřibův náměstek Hlubuček má koronavirus, do karantény musí až 40 lidí

, 13 novinky, 3 zhlédnutí

„Včera v průběhu dne jsem se přestal cítit dobře, večer jsem si pak naměřil teplotu 37,8 stupňů Celsia. Protože jsem se chtěl zachovat správně, zůstal jsem dnes doma a nechal se testovat,“ uvedl v úterý Hlubuček. „Svou funkci náměstka primátora pro životní prostředí budu vykonávat z domova formou home office, pokud mi to zdravotní stav dovolí. Informace o pozitivním testu je pro mě nová, nezbývá než řešit, co přijde den za dnem. Budu veřejnost informovat. Opatrujte se všichni!“ dodal na Twitteru.

„Jednání rady se zúčastnili všichni radní, část ředitelů a předsedů výborů, někteří úředníci a také předsedové koaličních klubů i zástupci opozice. Celkově se situace týká třiceti až čtyřiceti lidí,“ uvedl mluvčí magistrátu Vít Hofman. Ve středu jim budou provedeny testy, na karanténu to ale vliv mít nebude - testy by totiž mohly být falešně negativní.

1/3 Včera v průběhu dne jsem se přestal cítit dobře, večer jsem si pak naměřil teplotu 37,8C. Protože jsem se chtěl zachovat správně, zůstal jsem dnes doma a nechal se testovat. Mé obavy se naplnily, před malou chvílí mi byl potvrzen pozitivní test na Covid-19.