Šlechtová kvůli pooperačním komplikacím zrušila program. Potrápily mě čelisti, vzkázala

Domácí ČTK Domácí, ČTK
Aktualizováno 17. 2. 2017 14:55
Ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová (ANO) skončila v péči lékařů. Důvodem jsou komplikace po chirurgickém zákroku, který podstoupila tento týden. "Ministryně zrušila pracovní návštěvu Libereckého kraje a naplánovaný program do konce tohoto týdne," doplnila mluvčí resortu Veronika Vároši s tím, že v pondělí by už ministryně měla být opět v pořádku. Šlechtová na svém twitterovém účtu upřesnila, že ji "potrápily čelisti". "Věřím, že za pár dní budu fit," dodala.
Karla Šlechtová.
Karla Šlechtová. | Foto: DVTV

Praha - Ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová (za ANO) zrušila svůj pracovní program do konce týdne. Důvodem jsou komplikace po operaci čelisti, kterou podstoupila tento týden. Devětatřicetiletá ministryně na twitteru napsala, že za pár dní bude v pořádku.

"Děkuji za zájem o můj zdravotní stav. Pořádně mě potrápily čelisti a děkuji lékařskému týmu. Věřím, že za pár dní budu fit," napsala Šlechtová na twitteru. Podle Vároši by mohlo být vše v pořádku už v pondělí.

Šlechtová zrušila páteční pracovní návštěvu Libereckého kraje, kde měla dopoledne jednat o čerpání dotačních programů a přeshraniční spolupráci. "Vzhledem k pooperačním obtížím musela neplánovaně na kontrolu po chirurgickém zákroku," uvedla mluvčí ministerstva pro místní rozvoj Veronika Vároši. .

Šlechtová měla zdravotní komplikaci už dříve. V srpnu 2015 se podrobila akutní operaci kvůli dlouhodobým potížím s nervy v noze. Na sociální síti tehdy sdílela i fotografii z konce července, na které se opírala o hůlku.

 

Právě se děje

Další zprávy