Prvoligovým týmům se v přípravě nedařilo, Liberec jen remizoval s Varnsdorfem

Fotbalisté Mladé Boleslavi prohráli na soustředění v Rakousku se Štýrským Hradcem 0:1. Nedařilo se ani dalším prvoligovým celkům. Liberec pouze remizoval s druholigovým Varnsdorfem 1:1 a Bohemians 1905 podlehli 1:3 Slovanu Bratislava.

Roman Potočný
zdroj: ČT4 autor: Radek Petrášek

O porážce Středočechů rozhodl v 83. minutě z penalty Hosiner. Do utkání nezasáhl s 29 góly nejlepší ligový střelec posledního ročníku Nikolaj Komličenko, který se k týmu připojil dnes po nominaci do ruské reprezentace a dovolené.

Liberec sehrál první přípravný zápas pod vedením nového kouče Pavla Hoftycha. Varnsdorf vedl od 53. minuty zásluhou Šimona. Vyrovnání zařídil v 87. minutě z pokutového kopu Potočný.

Je nám líto, video expirovalo.
Liberci zachránil remízu s Varnsdorfem z penalty Potočný

Bohemians 1905 neuspěli podruhé po předchozí prohře 1:4 s Ústím nad Labem. Na stadionu v Pasienkách poslal slovenského mistra v páté minutě do vedení Ratao. Dvě minuty před koncem první půle zvýraznil náskok domácích Dražič.

"Klokanům" se v úvodní pětačtyřicetiminutovce zranili útočníci Puškáč a Vaníček. V 53. minutě se podruhé trefil Ratao, konečné skóre stanovil pět minut před koncem Koubek.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články