Limberský utekl z hotelu a vrátil se až nad ránem. Podle Sportu v Plzni skončí

ČTK ČTK
Aktualizováno 16. 3. 2017 15:07
David Limberský má na kontě další divokou eskapádu. Po utkání s Libercem (1:0) prý opustil týmový hotel a vrátil se až nad ránem. Od klubu podle deníku Sport dostal pokutu a nejspíš v Plzni definitivně skončí.
David Limberský
David Limberský | Foto: Tomáš Liška

Praha - Obránce David Limberský podle deníku Sport po sezoně skončí v Plzni. Vedení Viktorie došla trpělivost s bývalým fotbalovým reprezentantem poté, co po sobotním ligovém utkání s Libercem opustil týmový hotel a vrátil se až nad ránem. Od klubu za to navíc dostal vysokou pokutu.

Podle deníku to také mohl být důvod, proč se třiatřicetiletý Limberský neobjevil v nominaci obhájce titulu na středeční ligovou dohrávku s Bohemians 1905, kterou západočeský celek v Praze vyhrál 1:0. Trenér Roman Pivarník na tiskové konferenci uvedl, že obránce chyběl kvůli zranění.

"Nyní David Limberský dělá společně s fyzioterapeuty a klubovými lékaři vše pro to, aby se dal zdravotně dohromady a byl schopný odcestovat s týmem na další ligový zápas do Karviné. Dnes absolvoval i lehký trénink," uvedl mluvčí Plzně Václav Hanzlík. "Žádné jiné spekulace nijak komentovat nebudeme. Naším cílem je v klidu a dobře se připravit na další důležité utkání, v němž budeme chtít zvítězit," dodal.

Pro Limberského nejsou podobné prohřešky proti životosprávě nebo týmovým pravidlům ničím výjimečným. Před dvěma lety v Praze na Smíchově v opilosti boural a rok nesměl řídit. V Plzni kvůli tomu přišel o kapitánskou pásku a dostal vysokou pokutu.

Kontroverze se Limberskému nevyhýbaly ani na hřišti. Krátce po incidentu oslavil vstřelenou branku točením imaginárním volantem. V minulosti zase bývalý hráč pražské Sparty dostal od disciplinární komise pokutu za vulgární gesta nebo za nafilmovanou penaltu.

 

Právě se děje

Další zprávy