V StB jsem nikdy nebyl a ten počet udání taky nesouhlasí. Sociální sítě se baví Babišovou kauzou

Magazín Magazín
14. 2. 2018 16:05
Mít premiéra, který je trestně stíhaný, soudem potvrzený spolupracovník StB a krom toho ještě bez důvěry sněmovny, je vážná věc. Ale právě v těchto chvílích se Češi chápou své nejsilnější zbraně - ironie a satiry. Výsledky můžeme vidět na sociálních sítích. Víte, proč se lidé bojí o Jiřího Zlatušku? Proč na Babišově kauze vydělá nastavitelné křeslo? A proč by měl Marek Prchal vypustit králíčka?
Andrej Babiš u soudu. Nápis na vrátnici je tzv. kouzlem nechtěného…
Andrej Babiš u soudu. Nápis na vrátnici je tzv. kouzlem nechtěného… | Foto: ČTK

Znáte takové ty vtipy "Nikoho jsem neuplácel a ta částka také nesouhlasí", "Nikdy jsem nebyl nevěrný a ten počet milenek taky nesouhlasí"? Tak nyní přibyl do sbírky další.

Mnozí přispěvatelé se obávají o blaho České republiky.

Česko zřejmě na této skutečnosti prodělá, nicméně někdo na tom i vydělá, například nastavitelné kancelářské křeslo s houpacím mechanismem, které se teď hojně objevuje v kontextové reklamě díky tomu, že se jmenuje "Esteban". Mimochodem se dost možná objeví i u tohoto článku…

Někteří to nicméně nevidí tak zle. Přirovnávají Andreje Babiše k jinému slavnému agentovi - Jamesi Bondovi - a rádi by ho viděli na známkách.

A někteří si dokonce myslí, že nazrál ten správný čas na státní vyznamenání od prezidenta Zemana.

Další žasnou, kolik titulů před jménem i za jménem již český premiér nasbíral.

Někteří uživatelé nemají strach jen o další směřování České republiky, ale také o Jiřího Zlatušku, někdejšího rektora Masarykovy univerzity a pozdějšího poslance za ANO, kvůli jeho nerozvážnému slibu.

A také o Marka Prchala, Babišova guru a génia sociálních sítí, neboť ten prý musí mít teď hodně práce s "odkloněním pozornosti", kterému se také říká "vrtěti psem"… Nebo králíčkem?

 

Právě se děje

Další zprávy