Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Popravený novinář Kuciak (†27) bude zachraňovat životy i po smrti: Měsíc před popravou udělal rozhodnutí

Autor: shp - 
9. března 2018
05:49

Byl člověkem, kterému nebyly lhostejné nejenom nepravdy, korupce a zločin, ale zároveň samotné lidské životy. Popravený slovenský novinář Ján Kuciak (†27) dělal vše proto, aby byl nápomocný. Lidem proto bude pomáhat i po své smrti. Byl totiž dárcem krve.

Žurnalista Kuciak přišel na transfuzní stanici do galantské nemocnice 26. ledna. Sám se rozhodl darovat krev, která může zachránit životy potřebných lidí ve zdravotní nouzi. Novinář se nakonec stal pětinásobným dárcem.

Červené krvinky už byly darované pacientovi a plazma je stále na našem pracovišti uložená v ledničce,“ řekla TV Markíze primářka transfuzní stanice v Galantě Erika Slobodová. Zdravotnický personál na Kuciaka vzpomíná v dobrém.

Sestry Judita a Anna byly s Jánem během celého odběru. „U kolonky, kde jsme vyplňovali povolání, jsem se ho zeptala, zda má nějaké rizikové povolání, aby se mu po odběru nic nestalo,“ vzpomíná jedna ze zdravotních sester.

Říkal, že je novinář, a já jsem se zasmála, že to není až tak rizikové, a on se usmál a řekl jak kdy,“ dodala zdravotnice. Investigativní žurnalistika se Kuciakovi i jeho snoubence Martině Kušnírové (†27) stala nakonec osudnou. Oba byli zastřeleni ve svém domově ve Veľké Mači u Nitry koncem února. 

Vše o smrti novináře Jána Kuciaka čtěte zde >>>

Poslední článek Jána Kuciaka o propojení italské mafie a slovenské politiky najdete zde >>>

Video  Češka, kterou chrání po vraždě Kuciaka: Den před smrtí mi řekl, že našel spojení na politiky.  - tv Joj
Video se připravuje ...

milanopava ( 9. března 2018 11:15 )

Mám dojem, že je to vražda a ne poprava, ne ?

hrdadaxo ( 9. března 2018 09:07 )

tak takto prenasledujú prokurátora, ktorý sa bojí tak isto ako Kuciak o život : https://domov.sme.sk/c/20776773/kto-je-prokurator-vasil-spirko-profil.html?ref=trz

alex0800 ( 9. března 2018 08:10 )

Je smutné, že vraždy využívá "demokratická elita" k potlačování lidských svobod a svrhávání zvolenýých a legitimních vlád.. Již by měl někdo vystoupit na veřejné scéně a prohlásit: ZAKAŽTE SOROŠOVI FONDY URČENÉ NA ROZPOUTÁNÍ OBČANSKÝCH VÁLEK V EVROPĚ A NÁSLEDNOU LIKVIDACI SLOVANŮ A PŘEMĚNU ZBYTKU EVROPSKÉHO OBYVATELSTVA NA PANEVROPSKOU RASU S NIŽŠÍM IQ JAKOŽTO RASU LEVNÝCH "SVOBODNÝCH" OTROKŮ. Největší tragédie je, když OTROK SI MYSLÍ, ŽE MÁ SVOBODU A MEZITÍM JE RADOSTNĚ VYSÁVÁN JEHO PÁNY SKRZE DANĚ VE VÝŠÍCH AŽ NAD 55%, MEZITÍM CO NADNÁRODNÍ KORPORACE PLATÍ 1-2%.. JINÝMI SLOVY SI PLATÍME VLASTNÍ ZKÁZU ZA POMOCI KORPORÁTNÍHO FAŠISMU..

alex0800 ( 9. března 2018 08:04 )

Majitel jistého OSF, kde najdete i třeba Drtinovou z DVTV, si v Evropě objednal vraždu novináře na Slovensku, Maďarsku a snad i v Polsku.. Stejně jako ruku v ruce rozpoutává majdany v SR, ČR a v Maďarsku.. Vše jen jako první akce po které bude následovat likvidace Slovanů.. A propagandisté kdákají na vlády, aniž by si uvědomili, že další obětí Sorošova vraždění můžou býti oni sami.. Jen hlupáci křepčete a kopejte vlastní hroby na Majdanech pod OSF a Sorošem.. On Vám přináší jen zmar a zkázu, ale to zednáři od 31. stupně skotského ritu již vědí, že? I šáša Váša to věděl v době kdy dělal Klíčníka s krátkými nohavicemi na Hradě jako symbolika luciferianismu a likvidace státu a národa.. Co chcete od pokračovatelů NSDAP a paní Angely Hitler Rothschild Merkel?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání