Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Mámě Kuciakovy snoubenky vydali tělo dcery: Kulku měla uprostřed čela, krev z rukou si nesmyje

Video se připravuje ...
Autor: dce - 
1. března 2018
12:16

Martinku Kušniarovou (†27) zabil neznámý vrah minulý týden spolu s jejím snoubencem a novinářem Jánem Kuciakem (†27). Po třech dnech od objevení těl se s dcerou mohla rozloučit i její maminka. V márnici ji přemohly emoce a tělo své zastřelené dcery objala a pohladila. Krev z ruky později nechtěla smýt. Prozradila také, že díru po kulce má Martinka uprostřed čela.

Zlatica, matka mladé archeoložky, si po třech dnech od hrozivého zjištění o vraždě mohla prohlédnout tělo zabité Martinky. "Nevím, jak to přežiju, ale jdu tam," řekla žena serveru Pluska.sk. Místo svatby, kterou Martinka s Jánem plánovali, teď musí Zlatica řešit pohřeb.

"Je to hrozné! Ten pocit... Vrhla jsem se na ni, hladila jsem ji po tváři, po těle. I teď mám ještě ruce od krve. Říkali mi, abych se šla umýt. Ne, alespoň pár hodin budu mít na sobě její krev," prohlásila Zlatica.

Prozradila také, že díru po kulce má její dcera přímo uprostřed čela. "Měla i zlomený nos. Přelepili jí ho páskou. A celý obličej má modrý," dodala s tím, že na něj patrně spadla.

Ján Kuciak i jeho snoubenka Martina byli podle policie zastřeleni kvůli Kuciakově práci. Jako investigativní novinář informoval o působení italské mafie na Slovensku a o jejích vazbách na osoby blízké slovenskému premiérovi Robertu Ficovi. Oba partneři byli zastřeleni jednou střelou, Ján do hrudi, Martinka do hlavy.

V úterý slovenská policie informovala, že zatkla jednoho podezřelého v případu. Ve středu pak prováděla razie na východě Slovenska v objektech Antonina Vadaly a Diega Rody, o kterých se Kuciak zmínil ve svém nedokončeném článku. Vadala byl nakonec zadržen a odveden k výslechu.

Vše o smrti novináře Jána Kuciaka čtěte zde >>>

Poslední článek Jána Kuciaka o propojení italské mafie a slovenské politiky najdete zde >>>

Video  Otazníky kolem vraždy novináře a jeho dívky: Tři kávy na stole a odemčené dveře  - TV JOJ
Video se připravuje ...

buban ( 1. března 2018 19:25 )

Je mně velmi líto smrti obou mladých lidí, stejně tak jejich rodičů-ale opravdu má nešťastná matka, která takovýmto způsobem přišla o dceru, zapotřebí prezentovat se v českém bulváru?

buban ( 1. března 2018 19:16 )

Pokud je opravdu někdo zastřelil na něčí objednávku, tak se domnívám, že objednavatel ze splněné objednávky zlé sny rozhodně mít nebude. A zda bude někdy šťasten? Štěstí je velmi relativní pojem. Aby nevznikl nesprávný dojem-rozhodně ty vraždy neschvaluji.

hirenaa ( 1. března 2018 19:01 )

ten , kdo je zastrelil musel byt psychopat normalni clovek tohle neudela, a ti, kdo mu to naridili, ti budou mit do smrti zle sny a a nebudou uz nikdy stastni

BezMena ( 1. března 2018 18:07 )

tu mate vyjadrenie opozicneho poslanca Nicholsonovej z 27.2.2018 len den po zverejneni vrazdy novinara o pripravovanom statnom prevrate jedna nahravka uz z urciteho serveru zmizla tu je dalsia od 14 minuty : https://www.youtube.com/watch?v=O5wJMr-RUrg

BezMena ( 1. března 2018 17:58 )

normalne zmizla nahravka z webu za par hodin ....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání