Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vysílali jsme: Babiš u koronaviru děkoval Čechům. A kvůli zákazům dal hlavu „na špalek“

Video se připravuje ...
Aktualizováno -
23. března 2020
20:45
Autor: ČTK - 
23. března 2020
19:55

Premiér Andrej Babiš (ANO) v projevu k národu děkoval Čechům za to, jak zatím boj s koronavirem zvládají. Připustil, že vládou přijatá opatření můžou platit delší dobu. A přijal politickou zodpovědnost za kroky, které vláda dělá. Podívejte se na celý záznam řeči natočený Českou televizí.

Doposud premiér Babiš vystupoval na tiskových konferencích po jednáních vlády a s dílčími komentáři jednotlivých opatření. Pravidelně přitom vyzýval k soudržnosti a boj s epidemií přirovnával k válce.

Ve čtvrtek oslovil Čechy v souvislosti s šířením nákazy způsobené novým typem koronaviru prezident Miloš Zeman. Vyzval je k odvaze. Lidé nemají epidemii koronaviru zlehčovat, ale zároveň ani propadat panice a strachu, řekl v předtočeném projevu v televizi Prima. Opětovně také podpořil vládní opatření a varoval před panikou.

Video  Zeman bez roušky o koronaviru: Opozice ať raději mlčí a herci ať jdou do důchoďáků.  - TV Prima
Video se připravuje ...

O projevu Andreje Babiše čtěte i ZDE

e.lesanova ( 23. března 2020 23:14 )

Faktem zůstává, že naše vláda jediná zafungovala nejakčněji už v době, kdy ostatní státy zcela v řešení problému zaspaly a začala hledat možnosti k řešení, jak se dají ochránit v maximální možné míře životy našich lidí, ať si demoblok a stálí rýpači říkají, co chtějí...se zpožděním a teprve dnes nastupuje i Británie a začíná kopírovat opatření jaká už u nás fungují a jako poslední Německo...snad to madam Merkelová, která je nyní "pouze" v karanténě, národu vysvětlí, kde už je i mnoho zbytečně mrtvých

Nazdy ( 23. března 2020 21:36 )

Naprostý souhlas grafolog 🤘👏🤘 mluvíš nám z duše

pindal ( 23. března 2020 21:22 )

Také souhlas s Majkou

StBburesgrafolog ( 23. března 2020 20:53 )

😂😂😂,,,,,

montevideo ( 23. března 2020 20:49 )

Lépe to napsat snad ani nešlo . Naprostý souhlas s MajkaB.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa