Rok po smrti: Nová píseň Karla Gotta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Rok po smrti: Nová píseň Karla Gotta!

Takhle spolu Karel a Richard píseň loni v lednu natáčeli.
Takhle spolu Karel a Richard píseň loni v lednu natáčeli. (Foto Universal Music)

Kapela Kryštof poslala do světa sváteční hitovku nazvanou Vánoční a k ní také videoklip! Píseň natočila partička okolo Richarda Krajča (43) už loni v lednu a přizvala do ní symbol českých Vánoc, Karla Gotta (†80). Slavík si ale přál, aby do českého éteru sváteční náladovka vstoupila až rok po jeho smrti, která se tehdy nezadržitelně blížila.

Zarážející ale je, že videoklip k písni končí záběrem na vánočně vyzdobený hrob s Krajčovou fotkou. Logicky se nabízí, že by na něm měl být snímek Karla Gotta, který se v klipu vůbec neobjevuje, pouze v něm zní jeho natočený hlas. Proč je ale na náhrobku právě Krajčo, to on ani jeho žena a zároveň režisérka klipu Karin Krajčo Babinská (46) zatím neobjasnili.

Krajčo zveřejnil úplně poslední píseň Karla Gotta: Podívejte se na "Vánoční"!

Video se připravuje ...

Píseň Vánoční vznikla těsně před duetem Srdce nehasnou, který pro Gotta a jeho dceru Charlottku (14) Richard napsal. „Za Karlem Gottem jsem s písní Vánoční přišel a svěřil se mu, že jsem napsal text, kde hraje významnou roli, a tak mě napadlo, že by se v ní mohl i objevit. Jemu se to naštěstí zalíbilo, a tak jsme se kdysi dali dohromady,“ popsal Krajčo a dodal, že týden po schůzce mu Karel s Ivanou zavolali zpátky. „Kromě toho, že souhlasil, abychom spolu nazpívali Vánoční, mě poprosil, jestli bych nezkusil napsat píseň pro něj a pro Charlottku,“ zavzpomínal lídr kapely Kryštof. A tak zatímco Srdce nehasnou válcují česká rádia už od loňského května, Vánoční je v éteru až od včerejška. Podle dohody, kterou spolu oba zpěváci uzavřeli.

Menzelová šokovala 3. dítětem! Utajila těhotenství i porod. A poslední píseň Karla Gotta

Video se připravuje ...

Ivana gratulovala

„Milá Karinko a Ríšo, píseň je krásná a klip velmi dojemný! Velká gratulace! Věřím, že Vánoční bude mít ohromný úspěch a lidi v této době potěší. Také věřím, že naši milovaní Andělé jsou stále při nás,“ zveřejnila na Facebooku vdova po zpěvákovi Ivana Gottová (44).

Text k písni najdete v tištěné podobě deníku Aha!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.