Svědkyně v kauze ruských fotbalistů vypadla ve Špindlerově Mlýně z okna3Foto© irozhlas.cz

Svědkyně v kauze ruských fotbalistů vypadla ve Špindlerově Mlýně z okna

, 5 novinky, 5 zhlédnutí

Uvedla to dnes ruská tisková agentura RIA Novosti s odvoláním na mluvčího trutnovské policie a na ruské velvyslanectví. Na případ zraněné ženy upozornil Deník N. Kokorin a Mamajev byli tento měsíc odsouzeni v Moskvě za loňské napadení několika lidí v centru ruské metropole k 18 respektive 17 měsícům za mřížemi.

"S největší pravděpodobností šlo o nešťastnou událost. Šla si zakouřit na balkon, seděla na zábradlí ve třetím nadzemním podlaží a pak ji našli dole pod balkonem. Na balkoně byla zřejmě sama," řekl dnes ČTK mluvčí policie v Trutnově Lukáš Vincenc, aniž upřesnil její totožnost. Policisté podle něj čekají, až se zdravotní stav ženy zlepší, aby ji mohli vyslechnout.

Zraněná žena je podle zástupců královéhradecké fakultní nemocnici mimo ohrožení života. "Mohu potvrdit, že pacientka je hospitalizovaná ve Fakultní nemocnici Hradec Králové. Žena je ve vážném stavu, ale mimo ohrožení života. Nadále zůstává v péči lékařů," řekl odpoledne ČTK mluvčí nemocnice Jakub Sochor, který rovněž totožnost zraněné ženy nepotvrdil.