Na telefonech Huawei budou aplikace Seznamu3Foto© echo24.cz

Na telefonech Huawei budou aplikace Seznamu

, 6 novinky, 5 zhlédnutí

Nefungují například mapy Google, mailový klient Gmail, přehrávač YouTube či obchod s aplikacemi Google Play. Huawei nicméně všechny aplikace nahrazuje alternativami, které jsou k dispozici právě prostřednictvím AppGallery.

V tomto obchodě s mobilními aplikacemi je již nyní možné najít aplikace od Alza.cz, CZC.cz, Komerční banky, CSFD.cz, Livesportu, Richee, Tipsportu, Tesca, Youradio nebo Windy. Postupně budou doplňovat například i aplikace od Raiffeisenbank, České spořitelny nebo České pošty. Připojit se mají i DámeJídlo.cz, Avast či České dráhy s aplikací Můj vlak. Z populárních globálních aplikací AppGallery nabízí třeba taxi aplikaci Bolt či strategickou hru Game of Thrones.

Nechybějí ani programy od společnosti Seznam.cz. „Mobilní zařízení Huawei tvoří v České republice velkou část trhu. Jsme rádi, že se nám podařilo uzavřít vzájemnou spolupráci, která nám pomůže oslovit další uživatele s produkty Seznamu,“ prohlásil Matěj Hušek, ředitel divize Homepage a obsahových služeb Seznam.cz.